Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment derulat concomitent în cinci oraşe din ţară Dacia Groupe Renault a lansat ieri, la Constanţa, marca Dacia Lodgy (galerie foto)

ro

07 Jun, 2012 02:42 4073 Marime text
lansare_dacia_dacia_lodgy.jpgDacia Groupe Renault a lansat, ieri, noul model Dacia, maşina „pentru familia cu planuri mari": Dacia Lodgy. Evenimentul a avut loc la reprezentanţa Dacia Constanţa şi, concomitent, la reprezentanţele din alte patru mari oraşe din România: Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara.

Lansarea Lodgy concretizează, potrivit declaraţiilor directorului general al Dacia Groupe Renault, Jerome Olive, dimensiunea internaţională a mărcii Dacia. Dacă în urmă cu mai bine de opt ani Dacia lansa modelul Logan, marca lansată ieri în România reprezintă cel mai nou model din familie. Noua marcă este un model fiabil, robust, care susţin creatorii săi, răspunde din punct de vedere al spaţiului şi al preţului nevoilor clienţilor.

Evenimentul de ieri a fost prezentat de Constantin Olteanu, director general al Dacia Groupe Renault Constanţa, dar şi de Mihai Bordeanu, director de marketing în cadrul companiei.

De menţionat este că, începând de mâine, Dacia Lodgy se va găsi în toată reţeaua de distribuţie, iar în acest week-end va fi organizată acţiunea „Porţile deschise", în contextul căreia maşina va putea fi testată. Autoturismul nu este produs în România, ci în Maroc, lansarea de ieri fiind, din acest punct de vedere, o premieră internaţională. O parte dintre studiile tehnice au fost făcute însă de ingineri din România. Până la acest moment au fost înregistrate, din partea clienţilor români, peste 200 de comenzi pentru Dacia Lodgy. Maşina este dotată cu un sistem de navigaţie şi multimedia Media Nav.

Nu mai puţin important este că directorul general al Dacia Groupe Renault Constanţa, Constantin Olteanu, a anunţat ieri că în viitorul apropiat va fi inaugurat Dacia Service Mangalia, investiţie de aproximativ două milioane de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii