Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța CA-ul Sammarina Imobiliare SA, atribuții extinse

ro

23 Jul, 2024 17:00 156 Marime text
  • Acționarii Sammarina Imobiliare SA sunt Stere Samara, Lidiea Samara, Sammarina SA și o Listă de acționari.
Consiliul de Administrație al Sammarina Imobiliare SA are atribuții extinse, prin hotărârile Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 11 aprilie 2024.
 
Informațiile au fost publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 3284 din 8 iulie 2024, unde se precizează că atribuțiile CA-ului au fost completate în legătură cu creditele contractate de societate.
 
Astfel, a fost introdus în Actul constitutiv al companiei punctul următor: „Consiliul de administrație poate negocia, stabili, aproba și semna condiții de creditare, precum și modificarea condițiile de creditare stabilite inițial, fără limita de credit“.
 
De asemenea, se mai precizează că „totodată, Consiliul de administrație va putea să stabilească și să schimbe destinația creditului, valuta creditului, restructurarea, transformarea, diminuarea sau majorarea acestuia, perioada de valabilitate, acordarea de garanții, înlocuirea garanțiilor, emiterea și avalizarea de bilete la ordin“.
 
În aceeași ședință AGEA a fost aprobată ratificarea hotărârii CA-ului companiei din 23 noiembrie 2023 privind înlocuirea garanțiilor imobiliarea aferente contractului de ipotecă accesoriu contractului de credit.
 
Despre Sammarina Imobiliare SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 23 iulie 2024, Sammarina Imobiliare SA a fost înfințată în 1991, are sediul social în Constanța, pe ȘOseaua Mangaliei și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Acționarii sunt Stere Samara (43,473%), Lidiea Samara (34,986%), Sammarina SA (18,114% - fondată și deținută în principal de Stere Samara și Lidiea Samara, parteneri cu Maria Corina Cușu și Alexandru Sama) și o Listă de acționari (3,43%).
 
Sammarina Imobiliare SA este administrată de Alexandru Samara, Lidiea Samara și Stere Samara.
 
Numele Lidiei Samara se leagă și de Sammarina Medical SRL, Sammarina SA, Easy Credit 4 All IFN SA, Sammarina Sea Side SRL și Sammarina Lake Side SA.
 
La rândul său, numele lui Stere Samara se leagă și de Socep SA, Ecosammo Targusor SRL, Sammarina SA, Sammowind SRL, Sammoconstruct SRL, SC Sammarina Port Agency SRL, Sammo-Teb Energy SRL, Eneryo Wind SRL, Sammocop Cooperativă Agricolă, Sammarina Sea Side SRL, Sammarina Lake Side SA, Sammo Green Energy SRL, Axiopolis SA, Saghrocosta SRL, Lilicii Di Pindu SRL și Sammarina Constanta Sucursala Cluj SRL.
 
Numele lui Alexandru Samara se leagă și de Ecosammo Targusor SRL, The Untouchables SRL, Sammowind SRL, Drugs4All SRL, SC Sammarina Port Agency SRL, Sammo-Teb Energy SRL, Alcoval Pharm SRL, Saghrocosta SRL, Sammocop Cooperativă Agricolă, Sammarina Sea Side SRL, Sammarina Lake Side SA, Sammoconstruct SRL.
 
În 2023, Sammarina Imobiliare SA a declarat șase angajați, profit peste 8,08 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 9,01 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Van Oord Constanța a dublat cifra de afaceri în 2023, ajungând la 102,8 milioane de euro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii