Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Modificări în structura capitalului social al Mobil Park SRL. A fost cooptat un nou asociat și deschis un punct de lucru în Neptun

ro

11 Aug, 2024 11:21 268 Marime text
MOBIL PARK asociat nou cooptat. Sursa foto - freepik.com
  • În firmă a fost cooptat Dumitru-Daniel Peiciu. În urma cooptării unui asociat nou, Claudiu Corendea cesionează 10 părţi sociale a câte 10 lei partea, adică 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social, către Peiciu Dumitru-Daniel.
  • Cesiunea s-a făcut la valoare nominală.
  • De asemenea, a fost deschis un punct de lucru în staţiunea Neptun, Zona Stadion, Parcela PD 308/7, Lot 1, judeţul Constanţa, spaţiu în incinta Jurasica Adventure Theme Park.

Claudiu Corendea, în calitate de asociat unic la societatea Mobil Park SRL, a hotărât mai multe decizii pe data de 13 iunie. Astfel, a fost completat obiectul secundar de activitate cu codurile: 4941 - Transporturi rutiere de mărfuri și codul 5630 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.

Asociatul unic a dechis un punct de lucru în staţiunea Neptun, Zona Stadion, Parcela PD 308/7, Lot 1, judeţul Constanţa, spaţiu în incinta Jurasica Adventure Theme Park.

De asemenea, în firmă a fost cooptat Dumitru-Daniel Peiciu. În urma cooptării unui asociat nou,  Corendea Claudiu cesionează 10 părţi sociale a câte 10 lei partea, adică 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social, către Peiciu Dumitru-Daniel. Cesiunea s-a făcut la valoare nominală.

În urma cesiunii, structura capitalului, în valoare de 200 lei, compus din 20 părţi sociale a câte 10 lei partea, este următoarea:
Corendea Claudiu deţine 10 părţi sociale a câte 10 lei partea, adică 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social;
- Peiciu Dumitru-Daniel deţine 10 părţi sociale a câte 10 lei partea, adică 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social.
Participarea la profit şi pierderi este în funcţie de aportul asociaţilor la capitalul social.

Odată cu părţile sociale dobândite, Peiciu Dumitru- Daniel va prelua întreg patrimoniul (activul şi pasivul) societăţii Mobil Park SRL, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate până la data semnării acestei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
Corendea Claudiu, în calitate de cedent, cedez domnului Peiciu Dumitru-Daniel 10 părţi sociale a câte 10 lei partea, adică 100 lei, reprezentând 50% din valoarea capitalului social, pe care le deţin la societatea MOBIL PARK SRL.

 Peiciu Dumitru-Daniel, în calitate de cesionar, a preluat de la Corendea Claudiu 10 părţi sociale a câte 10 lei partea, adică 100 lei, reprezentând 50% din valoarea capitalului social, pe care acesta le deţine la societatea MOBIL PARK SRL.

Administrator a fost numit Peiciu Dumitru-Daniel, pe o perioadă de 60 ani. Administrarea societăţii se efectuează de ambii asociaţi, cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, exercitate împreună sau separat.

Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3743 din data de 5 august 2024.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Firme Constanța: Dobrogea Morărit SRL. Mandatul administratorului statutar actual, Mihail Cătălin Vulpe, prelungit cu un an


Afaceri Constanța: Bar nou în comuna Comana!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii