Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost inspector de la Autoritatea Navală deschide firmă de construcții în Constanța

ro

18 Sep, 2024 15:14 205 Marime text
  • Dima Eliza-Maria mai este asociată și în Disermed Center SRL (2018) Constanța.

O nouă firmă de construcții s-a înființat în Constanța. Este vorba despre Casa Dima SRL care va desfășura activități de „Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Sediul social al firmei este într-un bloc de pe Aleea Hortensiei numărul 3, iar capitalul social este de 200 lei. 

Fondatorii, totodată și administratorii societății Casa Dima SRL, sunt Dima Daniel și Dima Eliza-Elena. Dima Daniel a fost inspector de specialitate gradul 1 la Autoritatea Navală Română în anul 2019. Potrivit declarației de avere de atunci deţinea un teren agricol de 9.000 mp, la Tuzla, cumpărat în 2008 și un teren intravilan în suprafaţă de 22.742 mp în comuna 23 August, a primit prin donaţie. 

Mai avea, la Constanţa, un apartament de 99,24 mp, achiziţionat alături de soţie, în 2014. Au mai fost declarate mai multe depozite bancare și datorii. 

Dima Eliza-Maria mai este asociată și în Disermed Center SRL (2018) Constanța, cu 67% din capitalul social, alături de Vizitiu Florin, cu 23% din capital. Disermed Center SRL (2018) Constanța desfășoară „Activitati ale centrelor de îngrijire medical“.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Două firme au cerut insolvența investitorului: Fapaco SRL, care deține resortul Novum by the Sea, ridică trei imobile cu 10 etaje în Olimp
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii