Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al treilea cel mai mare lanț de restaurante fast-food din lume intră în România!

ro

10 Jul, 2024 11:53 770 Marime text
Sursa foto: Wikipedia




 
  • Lanțul de restaurante fast-food Wendy's confirmă informațiile privind intrarea în România, precizând că planul său este de a dezvolta în Europa sute de restaurante în următorul deceniu, începând cu 2025.

Wendy's este al treilea cel mai mare lanț de fast-food din lume, după McDonald's și Burger King, potrivit  Profit.ro.  JKC Restaurants, un business de familie cu cea mai rapidă ascensiune din Canada, având în portofoliu 32 de francize ale celebrelor branduri și Tim Hortons, intră în România.
 
Compania, lansată în 2015 de soții Kathryn și John Chayka, deține și operează 27 de restaurante în franciză Wendy’s în Ontario și Quebec și 5 spații de franciză Tim Hortons în Quebec.

În spatele companiei este vehiculul JKC Capital, fond înființat în 2014 pentru a gestiona exclusiv activele familiei Chayka și care are deja birouri atât în Toronto și Scottsdale, cât și la București. În mai 2016, John Chayka a fost instalat director general al echipei Arizona Coyotes din National Hochei League. devenind cel mai tânăr director general din istoria NHL, la vârsta de 26 ani, și stabilind recorduri de franciză în vânzări de bilete, rating TV, parteneriate corporative și contribuții filantropice. A condus clubul timp de 4 ani.
 
Wendy's este un lanț american de restaurante de tip fast-food fondat de Dave Thomas, în 1969, în Columbus, Ohio. Astăzi este al treilea cel mai mare lanț de fast-food din lume, cu circa 7.000 de restaurante, după McDonald's și Burger King.



 
 
Citește și
 Controale de amploare anunțate de ANPC! Vizate unităţi fast- food, restaurant auto-servire, pizzerii și terase
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii