Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preturi negociate direct in magazin

ro

03 Feb, 2003 00:00 845 Marime text

Romteh este prezent in Constanta in trei locatii

Reteaua de magazine si-a pus la punct un sistem de rate propriu * Creditul se obtine direct din magazin, iar aprobarea dosarului se face pe loc * Nu se solicita avans la creditare * "Daca exista in alta parte in oras un pret mai mic la un produs care se regaseste in oferta noastra, exista posibilitatea negocierii pretului direct in magazin", a declarat Andreia Dragan, director comercial in cadrul companiei SC CINA SA

Aparatele electrocasnice sunt destinate sa va usureze munca in gospodarie si, daca le veti alege si utiliza corect, veti realiza, pe langa economia de timp, si importante economii de energie electrica si, respectiv, de bani. Posibilitatile de dotare cu aparate electrocasnice diversificate trebuie sa tina seama, totodata, si de cresterea consumului de electricitate, deci de costurile suplimentare care vor aparea. Mereu cu oferte speciale pentru clientii sai, magazinele Romteh se afla pe piata constanteana din 1994. Exista trei magazine de desfacere in orasul nostru, si anume magazinul O5 din strada Soveja 66A, cu telefon 695.210, magazinul cu sediul in strada Ion Ratiu 196, telefon 694.901, si magazinul Cina din complexul CINA, strada Stefan cel Mare, telefon 695.260. In toate aceste locatii se comercializeaza produse electronice si electrocasnice. "Magazinele noastre se remarca prin produse de calitate, apartinand celor mai importante marci in domeniu, General Electric, Bosch, Siemens, Panasonic. Concurenta este foarte mare, dar noi ne remarcam prin preturile deosebit de mici. In plus, daca exista in alta parte in oras un pret mai mic la un produs care se regaseste in oferta noastra, exista posibilitatea negocierii pretului direct in magazin", a declarat Andreia Dragan, director comercial in cadrul companiei SC CINA SA. "Compania a preluat acum doi ani activitatea societatii Romteh, recunoscuta pe plan local ca o prezenta importanta pe piata comertului cu aparate electronice si electrocasnice", a mai adaugat aceasta.

Preturi speciale la aparate de aer conditionat

Reteaua de magazine si-a pus la punct un sistem de rate propriu. Creditul se obtine direct din magazin, aprobarea dosarului se face pe loc, la fel si livrarea produselor. Rata este fixa, iar in ceea ce priveste garantia, pana la 15 milioane este nevoie de un singur girant, peste 15 milioane fiind necesari doi giranti. Avansul la creditare este 0 la suta. La toate produsele se acorda service, garantie si postgarantie. Transportul la domiciliu este gratuit. In aceasta perioada avem oferte speciale la anumite produse, precum si reduceri la toate produsele. Personalul tuturor locatiilor Romteh este alcatuit din tineri entuziasti, profesionisti si foarte bine pusi la punct cu ultimele noutati in domeniu, gata sa faca fata cerintelor celor mai pretentiosi clienti. Pentru sezonul urmator se urmareste lansarea unei oferte de aparate de aer conditionat cu instalare gratuita. Unei ierni atat de reci precum cea pe are inca o traversam ii va urma, cu siguranta, o vara torida. Se stie, de altfel, ca productivitatea intr-un birou de angajati, intr-o zi calduroasa, creste atunci cand exista conditii bune de lucru asigurate. Iar una din aceste conditii indispensabile de-acum intr-o afacere este achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Anul 2002 a fost un an bun pentru magazinele Romteh, dar 2003 va fi si mai bun tocmai datorita sistemului propriu de rate, imbunatatit acum, si care are o dobanda reala foarte avantajoasa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii