Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Mădă Boutique SRL Constanța are o nouă conducere. Vezi și alte schimbări importante

ro

12 Sep, 2024 16:04 150 Marime text
foto: freepick
  • Totodată aceasta a decis schimbarea sediului social de pe prelungirea Sg. Nicolae Grindeanu numărul 6, pe strada Berlin numărul 16, din muncipiul Constanța.

În Monitorul Oficial au fost publicate ultimele decizii ale societății Mădă Boutique SRL Constanța (2023). Chirosca Oana-Mădălina, în calitate de acționar unic și administrator, a decis, în urma retragerii ei din firmă, intrarea Ioanei Dumitarche în societate ca acționar unic și adminstrator. 

Totodată aceasta a decis schimbarea sediului social de pe prelungirea Sg. Nicolae Grindeanu numărul 6, pe  strada Berlin numărul 16, din muncipiul Constanța.

Despre Mădă Boutique SRL Constanța

Mădă Boutique SRL Constanța a fost înființată în anul 2023 și are sediul social pe strada Berlin, numărul 16. Principalaa activitate desfășurată Intermedieri „În comertul cu produse diverse“. 

Societatea este controlată de Ioana Dumitrache, asociat unic, care mai deține și firma Noi Kim SRL Constanța (2024). 

Potrivit termene.ro, Mădă Boutique SRL Constanța (2024) desfășoară activtate la punctul de lucru de pe Șoseaua Mangaliei, colț cu Bulervardul Aurel Vlaicu din Constanța. 

În anul 2023, societatea a înregistrat o cifra de afaceri 179.668 lei și profit de 15.826 lei. Activele imobilizate au fost de 282 de lei. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Cu o cifră de afaceri de zero lei doi ani consecutiv, Agora Rom Road SRL deschide un nou punct de lucru în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii