Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solutii inteligente pentru casa ta

ro

03 Feb, 2003 00:00 775 Marime text

Ceramic Ambient are oferte speciale

Experienta in domeniu a initiatorilor acestei afaceri a inceput acum mai bine de zece ani * Compania este distribuitor principal al produselor Modeco pentru judetele Constanta si Tulcea

Fiecare om are propriul sau mod de a se exprima si propria sa perceptie a bunului-gust, acest lucru oglindindu-se mai ales in nota personala pe care o imprima ambientului in care traieste. In acest sens, unul dintre elementele determinante care ajuta la crearea unui stil propriu intr-o incapere il constituie materialele de constructie si de decoratiune interioara, ca sa nu mai vorbim despre obiectele sanitare, absolut necesare nevoilor si confortului. Exista locuinte al caror farmec este rezultatul unei acumulari in timp de perceptii, asumari de stil si afirmari de sine, locuinte in care organizarea spatiului intim ar fi un act permanent de comunicare a universului interior al celor care il locuiesc. Ceramic Ambient a aparut pe piata materialelor de constructii, decoratiunilor si articolelor sanitare de doi ani, experienta in domeniu a initiatorilor acestei afaceri incepand insa acum mai bine de zece ani. Daniela Blejut, administratorul companiei, a declarat: "Oferta noastra in acest moment include cele mai bune preturi la materialele de constructii (var lavabil, adezivi, vopseluri si pigmenti, grunduri anticorozive, toata gama de produse Modeco), articole sanitare pentru bai (cazi, cabine de dus, lambriuri din PVC, toata gama de accesorii, tevi, fitinguri, izolatie, vata minerala, polistiren) si decoratiuni interioare (faianta, gresie, toate produse de import din Spania). Vreau sa adaug ca pentru clientii care viziteaza magazinul nostru din Constanta, strada Poporului 179, se acorda, in functie de valori, un discount intre trei si zece la suta. Putem sa facem fata celor mai mari exigente deoarece marfa aleasa, valabila in ofertele noastre, este pe stoc, in depozitul din strada Biruintei 132. Cei interesati pot sa sune direct la telefoanele 582.724 sau 0744.436.154 pentru a fi pusi la curent cu promotia noastra lunara, prin care oferim reduceri la diferite obiecte".

Lavabili speciali pentru curatenia de primavara

Luna martie este sezonul curateniei de primavara, cand fiecare gospodarie se pregateste pentru Sfintele Sarbatori si venirea vremii mai calduroase. Pentru aceasta perioada Ceramic Ambient are pregatita gama de produse Decora, un lavabil special pentru baie si bucatarie. Decora Modeco este o vopsea lavabila, pe baza de copolimer acrilico-stirenic de uz extern. Aceasta se prezinta sub forma de dispersie apoasa de culoare alba si este indicata pentru suprafete de beton, ipsos, ciment, azbest, glet de var etc. Suprafetele de aplicare trebuie sa fie drepte, bine finisate, curate si uscate. Pentru o acoperire perfecta este necesara aplicarea a doar doua straturi cu ruloul, pensula, bidineaua sau pompa. Puterea de acoperire este intre opt si zece metri patrati pentru fiecare kilogram, iar timpul de uscare este aproximat la doua sau trei ore. Temperatura de lucru trebuie sa se fie de minim 15 grade Celsius. Dupa o perioada de cinci-zece zile de la aplicare, peretele se poate spala cu apa, fara sa existe pericolul exfolierii vopselei. Datorita proprietatilor bune ale vopselei, se permite peretelui sa respire, eliminand pericolul formarii condensului si igrasiei. Produsul nu este toxic si nici inflamabil. Termenul de valabilitate al vopselei este 12 luni. Gama Decora este produsa de firma Modeco, al carei distribuitor principal pentru judetele Constanta si Tulcea este firma pe care o prezentam astazi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii