Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pavilion din cazarma 2831 din Medgidia va fi reabilitat termic. Vezi până când pot fi depuse ofertele pentru studiul de fezabilitate

ro

24 Sep, 2024 15:51 595 Marime text
 
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța
  • Autoritatea contractantă a anunțat o perioadă de prestestare de 90 zile calendaristice.

Centrul de Studii și Proiectare Construcții Militare al Ministerului Apărării intenționează să achiziționeze, prin cumpărare directă, Servicii pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru reabilitarea termică a pavilionului A din cazarma 2831 Medgidia.

În acest sens, autoritatea va atribui contractul „2024 – I – 2831 - STUDIU DE FEZABILITATE pentru obiectivul de investiție: Reabilitarea termică a pavilionului A din cazarma 2831 Medgidia“ prin cumpărare directă. Valoarea estimată a contractului este de 132.925 lei.

Ofertele și cererile de participare vor fi depuse până pe data de 10.10.2024, ora 10:00. Acestea vor fi deschise în aceeași zi, în SEAP. Autoritatea contractantă a anunțat o perioadă de pretestare de 90 zile calendaristice.

Termenul de plată este de maximum 30 zile calendaristice de la primirea facturii electronice, transmisă prin sistemul național privind factura electronică RO e-Factura, după receptia serviciilor. 

Printre altele, contractul presupune, în obligațiile contractatului, elaborarea documentaţiei tehnico-economice, faza Studiu de Fezabilitate; elaborarea documentaţiilor anexe la cererile de avize/acorduri solicitate prin certificatul de urbanism, susţinerea acestora în comisiile de specialitate ale emitenţilor şi obţinerea, pe cheltuiala prestatorului, a avizelor/acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism; elaborare documentație tehnică pentru obținerea acordului de principiu de securitate la incendiu, potrivit Ordinului nr. M87/2021 pentru aprobarea Normelor de apărare împotriva incendiilor în Ministerul Apărării Naționale etc. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Achiziție nouă la Ceronav Constanța. Instituția cumpără servicii de mentenanță pentru stimulatoare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii