Ziua Copilului, serbata la "Silvian"
Ziua Copilului, serbata la "Silvian"
31 May, 2003 00:00
ZIUA de Constanta
926
Marime text
Zaharul este o materie prima foarte pretentioasa, care se lucreaza manual la temperatura de 70 de grade Celsius si este si foarte casant, un amanunt neretusat la timp putand compromite intreaga lucrare
Pe data de 1 Iunie este sarbatorita traditional Ziua Copilului. Nu stim pe cat de justificata ar fi o asemenea sarbatoare in situatia cand sute si mii de minori umbla dezbracati si flamanzi, cersind pe la colturile strazii. Oricum, in aceasta zi copiii din unele categorii mai dezavantajate sunt bucurosi de putina atentie in plus. Silviu Miron, maestrul cofetar al Constantei, a pregatit, ca in fiecare an, surprize dulci. In acest proiect a fost ajutat de cinci reprezentante ale sexului frumos, unele dintre ele maestre in aceasta arta, altele incepatoare pline de talent. Pe un fundal sonor deosebit ni s-au prezentat peste 68 de bijuterii din zahar lucrat manual si ciocolata, toate avand ca tema principala "Ziua Copilului". "Este foarte greu de apreciat valoarea acestora, pentru ca aici conteaza foarte mult cantitatea de munca depusa mai degraba decat valoarea in bani a zaharului folosit. Zaharul este o materie prima foarte pretentioasa, care se lucreaza manual la temperatura de 70 de grade Celsius si este si foarte casant, un amanunt neretusat la timp putand compromite intreaga lucrare. Pot sa va spun insa ca toate aceste exponate se pot realiza si la comanda", a mai adaugat maestrul Silvian. Exponatele vor fi pastrate pentru a putea fi fotografiate si introduse in catalogul "Silvian", dupa care vor fi date spre vanzare catre publicul larg. Fiecare dintre ele este o bijuterie la care aceste fiinte deosebite au lucrat timp de patru zile neincetat", a mai adaugat maestrul cofetar.Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii