Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divorţezi şi câştigi!

ro

10 May, 2011 01:33 1939 Marime text

Manuela-Moldoveanu-1_oct.jpgDivorţul pare să fie o ieşire din multe situaţii limită, „îmbrăţişată" de tot mai mulţi indivizi care ajung la concluzia că trăiesc monoton sau, dimpotrivă, periculos.

După mai multe divorţuri poţi ajunge cel puţin deputat, a dovedit Silviu Prigoană, a cărui carieră politică se află în plină ascensiune, deci... are toate şansele să nu se oprească aici. Divorţurile de Adriana Bahmuţeanu - jurnalist cu un capital de imagine destul de bine conturat la momentul despărţirilor de Prigoană şi împăcărilor cu acesta - l-au propulsat pe magnat într-o postură simpatică multor telespectatori, care fie se identificau cu dramele poveştii de dragoste cu Adriana, fie erau impresionaţi de replicile tăioase ale acestuia la răutăţile spuse în direct, la OTV, de fosta viitoare soţie.

Divorţul a părut să fie de bun augur şi pentru o serie de personaje mondene, cel puţin pentru una dintre părţile direct implicate. Cine auzise de Adelina Pestriţu până să fie măritată cu fantele Vârciu? Nimeni, în afară de rudele şi prietenii lor. Ei bine, după divorţul şi împăcarea musai televizată cu Liviu de la „Elei" şi despuierile prin diverse reviste de specialitate în care fosta doamnă Vârciu şi-a prezentat „opţiunile", cota ei a crescut exponenţial, devenind unul dintre cele mai vânate personaje mondene. În timp ce fostul bărbat, despre care a povestit la lume că avea năravul să-i şi ceară bani, îşi pierdea casa în favoarea băncii, fosta nevastă făcea nazuri la negocierile cu diferite televiziuni sau cu diverşi producători de evenimente, crescându-şi cota de la o zi la alta cu ameninţări de dispariţie de pe sticlă. La fel a funcţionat reţeta şi în cazul lui Pepe, care, divorţând de Oana, s-a relansat în apariţii mondene, obţinând şi un job la o televiziune.

Divorţul a fost şi soluţia adoptată de unii primari, care simţeau probabil în ceafă răsuflarea rece a DNA. Şi-au făcut averile jumi-juma cu nevestele sau le-au lăsat chiar aproape totul, preferând să trăiască în continuare sub acelaşi acoperiş cu acestea, mai săraci individual, dar mult mai lipsiţi de griji. Vorba românului: „Sărac şi cinstit". Un exemplu în acest sens este şi fostul primar al oraşului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, despre care se spune că a divorţat de soţie doar de ochii lumii, continuând să trăiască fericit alături de aceasta.

Divorţul a fost calea de scăpare dintr-un mariaj monoton şi pentru mulţi politicieni, despre care am mai vorbit anterior, care nu s-au uitat la imagine, preferând să caute din nou flacăra pasiunii alături de o femeie, de cele mai multe ori mai tânără decât fosta nevastă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii