Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamna Teo, de la TV-u' la PDL- u'

ro

31 Mar, 2010 23:27 1502 Marime text
corina_samoila_1.jpgTeo Trandafir se va bate cu Liliana Mincă, pentru un loc în Camera Deputaţilor, în Colegiul 19 al Bucureştilor.

Dacă la Honorius Prigoană a fost cum a fost, de data asta eu v-aş ruga să vă pregătiţi. Ce aţi văzut până acum n-a fost nimic... de la campania pentru Cotroceni, de la pixelul albastru, la ce mai vreţi. Campania asta nu are precedent. De ce? Păi avem una bucată fostă vedetă TV, care încearcă fără reuşită să-şi resusciteze cariera pierdută printre firele mustăţii sure a lui Adrian Sârbu de la PRO. Şi, oricât s-a rugat şi s-a lamentat doamna Teo, căprioara, domn' Adi n-a mai vrut apă rece de izvor. Sau pe a noastră fostă vedetă care, lipsită de Mircea Badea şi de Tanţa (pardon, Nuami, care spune pe Facebook cui are ochi să o vadă că nu îi place să i se spună Tănţica) n-a mai făcut mare brânză. S-a retras, s-a plâns, după cum am mai spus, şi acum spune pe blog cum este să trăieşti fără prea mulţi bani, fără bijuuri şi şedinţe nenumărate la coafor. Cumpătat, dar bine. Cu toate astea, face o emisiune pe care o vedem pe la posturile locale. Fără succes, însă. Şi, de la marea şmecheră adorată de milioane de ochi de gospodine, doamna Teo a ajuns în politică. Şi, din punctul meu de vedere nu este sortită numai eşecului, ci şi căderii în derizoriu. Şi mai ştiu că exemple există „n". De artişti-politicieni luaţi peste picior, neluaţi în serios, care şi-au pierdut parte din carismă din cauza înfăşurării personajului de la TV sau de pe scenă în culorile vreunei formaţiuni politice. Vă amintiţi?! Luminiţa Anghel la PSD, Dan Bittman, întâi candidat din partea Partidului Ecologist Român la Primăria Sectorului 1, apoi consilier al ministrului Finanţelor, de Floooooorin Călinescu, cel care s-ar fi vrut orice, până şi şef al televiziunii române, care a iubit mai întâi galbenul-albastru al PNL-ului, trecând apoi fără jenă la portocaliul PDL-ului şi încercând să urce pe scara politicii împins de la spate de acest partid. Exemple mai sunt... nenumărate, din păcate. Şi, da, ştiu că istoria ne-a demonstrat că oamenii de cultură ar trebui să fie implicaţi politic, pentru a oferi un etalon, pentru a trasa prostimii calea cea dreaptă. Dar asta era pe vremea minţilor luminate, nu a cântăreţilor agramaţi şi a vedetelor TV care vor să-şi reşapeze imaginea candidând pentru un post în Parlament. Şi ţin să precizez ceva: nu partidul contează, nu culoarea pe care o vor avea insignele cu chipul Teodorei Virginia Trandafir, ci faptul că nu realizează că, odată cu candidatura, se va duce naibii orice urmă de simpatie din partea oamenilor, orice fărâmă de compasiune. Şi mai este ceva: nu realizează cu cine se bate. Cu Liliana Mincă, obişnuită cu OTV-UL, cu cearta şi cu lupta. O veterană într-ale politicii, care şi-a făcut stagiatura de-a dreapta lui Dan Voiculescu. Te ţine lupta, doamna Teo?!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • EU 08 Apr, 2010 15:47 NU SUNT O ADMIRATOARE INFOCATA A LUI TEO, DAR, MA INTREB , SI EU, CINE ESTIDUMNEATA... SA JUDECI PE TOATA LUMEA. LA CRITICA TOTI SUNTEM BUNI....DAR CAND E SA INCERCAM SA FACEM CEVA IN VIATA ASTA... "O CAM DAM DE GARD". mADAM ASTA, TEO, A FACUT CEVA EMISIUNI INTERESANTE, SI ASTA FARA SA IMPROASTE CU NOROI PE CAREVA, ASA CUM PROCEDEVI TU, "MAREA ZIARISTA". ASA CA MAI UITATATE PRIN OGLINZI SI MAI INTREABA-TE " CINE SUNT EU?" PENTRU CA SE PARE CA AI CAM UITAT.
  • redivivus 01 Apr, 2010 06:55 Statut vechi sau nou,modificat sau nu,tot aia e ! Orice paiaţă,paţachină,mafiot sau oportunist se trezeste peste noapte muncit de idealul de a ferici poporul, si se inscrie in PD-L urmand ca sa candideze pentru o functie cat mai mare.Nici ca se putea ca madam Udrea sa n-aiba o colega pe măsură.Ce poate aduce in politica aceasta femeie masculinizata care latră de ani de zile pe toate posturile TV, e greu de imaginat.Un lucru este sigur.Cu cat sunt mai multi membri incapabili in diverse functii,cu atat mai sigure sunt functiile celor care detin efectiv puterea (cred ei) inconstienti de pericolul mediocritatii.Nu e cazul sa ne miram sau sa ne formalizam.In partidele romanesti intra toate hahalerele incapabile sa se realizeze profesional.Membrii de valoare,cei care au facut efectiv ceva pentru organizatie sunt marginalizati sau dati afara.Sper ca acestă putinică cu fustă să ajungă cât mai repede ministrul culturii si educaţiei.Mai avem una asemanatoare care si-a facut bordel cultural la Kanal TV.Urmeaza la rand Monica Columbofila.