Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Cum să îți dublezi veniturile în 30 de zile? Nu v-ați săturat de țepe și minciuni?

ro

14 Aug, 2024 17:00 231 Marime text

 
 
  • Dar de ce ne lăsăm adesea păcăliți de astfel de promisiuni?
  • Persoanele care se confruntă cu dificultăți economice sunt adesea tentate să caute metode care promit câștiguri substanțiale într-un timp scurt.
  • Acest lucru explică, în parte, atractivitatea ofertei de „a dubla veniturile în 30 de zile”. 

Nu putem să negăm că facem parte dintr-o eră digitală unde promisiunile de câștig rapid și ușor sunt la ordinea zilei. Căutăm "secretul" pentru a ne dubla veniturile într-un interval record de timp. Adevărul este că multe dintre aceste oferte sunt, în cel mai bun caz, exagerate și, în cel mai rău caz, complet false.
 
Dar de ce ne lăsăm adesea păcăliți de astfel de promisiuni? Persoanele care se confruntă cu dificultăți economice sunt adesea tentate să caute metode care promit câștiguri substanțiale într-un timp scurt. Acest lucru explică, în parte, atractivitatea ofertei de „a dubla veniturile în 30 de zile”.
 
Succesul financiar real necesită timp, efort și planificare atentă. Nu există soluții rapide și nu există „secrete” care să funcționeze pentru toată lumea.
 
Promisiunile de câștiguri rapide și facile sunt adesea păcăleli elaborate care profită de dorința noastră de succes instantaneu. În loc să căutăm soluții miraculoase, mai bine am aborda aceste oferte cu scepticism și ne-am protejă de potențialele escrocherii care ne-ar putea aduce mai multe probleme decât beneficii.

 
 
Citește și:
 
EditorialNevoia de evadare din cotidian. Un lux al zilelor noastre?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii