Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre a dansat pe ritmurile ANI

ro

03 May, 2011 03:17 2297 Marime text
claudia_candet.jpgCunoscut pentru pasiunea pentru dansurile latino, şi nu numai, la care, ce-i drept nu este un expert, primarul Radu Mazăre a găsit ieri un nou ritm pe care să-şi etaleze talentul. Rămas probabil cu muzica în sânge după un week-end în care distracţia cică a fost la maxim în staţiunea pe care o are sub aripă, edilul constănţean a dansat pe ritmuri ale "răposatei" ASIA, adaptate la realitatea în care se întârte l de ceva ani bune: ANI, DNA, Poliţie, Curtea de Conturi.

Ce-i drept, ieri la prânz lumea abia se dezmorţea după un week-end prelungit, însă nimeni nu se aştepta ca Mazăre să iasă din nou cu ceva inedit în materie de fundal pentru conferinţe. Ok, am înţeles ca atunci când îţi vine să dansezi atunci când eşti înconjurat de brazilience, când în jurul tău răsună în mii de waţi muzica, însă cum să te pui să dansezi, într-o instituţie publică, lipind afişe cu scoruri pe un panou pe care chiar tu l-ai făcut spre deliciul presei şi mai mult, pe ritmuri ale unei formaţii de fete, melodie în vogă atunci când noi savuram serile de discotecă. Cu alte cuvinte, ieri politicul, prin Mazăre, a dovedit încă o dată cât de spectaculos, în adevăratul sens al cuvântului, poate fi. Cu unduiri potrivite mai degrabă cluburilor fiţoase din Mamaia, primarul a arătat că şi în toiul zilei poate fi la fel de energic ca şi în nopţile de distracţie, însă nu s-a dezis de la atitudinea veşnic combatantă la adresa actualei guvernări. Mazăre face, pentru cei mai mulţi, un spectacol minunat, numai bun de televiziune, văzut la ore de maximă audienţă când nu numai publicul său ţintă - vârstnicii - stă în faţa televizorului. Gustat de unii, criticat de alţii edilul oricum nu va ţine cont de părerile celor pe care el îi consideră adversarii săi, păreri sincere, mult mai sincere decât cele ale prietenilor.

Dacă tot şi-a schimbat peisajul unde susţine scurte "spectacole" unduitoare, nu ar fi rău să-şi schimbe cât de cât şi discursul. Totuşi, parcă ne-am săturat de aceleaşi replici on and on, and on.... Sperăm măcar că până la alegerile de anul viitor să se schimbe registrul şi replicile, că despre actor... nu cred că va reuşi a fi detronat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • murfatlar 03 May, 2011 12:42 imi pun intrebarea: oare cand a fost asta primar adevarat? de furat si excrocat s-a tinut,bani a facut cu ghiotura iar de-atunci o tine intr-un carnaval continuu,la 2-3 saptamani trage o tura in Brazilia;mai goleste teschereaua in bancile de-acolo. iar natangii,cersatorii,si lacomii il voteaza pt un pui si-o punga de orez (toate de la confiscari sau cub termenul aproape de expirare). noi ceilalti platim huzurul unui maimutoi si al unora vara coloana vertebrala invatati din vremea comunismului cu pomana de 2 lei.