Editorial Reţetă străveche de gătit la rece marii scriitori ai închisorilor
Editorial: Reţetă străveche de gătit la rece marii scriitori ai închisorilor
10 Apr, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
2514
Marime text



Reţeta poate fi îmbunătăţită şi adaptată pe parcurs, în funcţie de ingredientele puse la dispoziţie. Vârsta materiei prime trebuie de asemenea luată în calcul. La fel şi numele şi potenţa arătate în interiorul cuptorului magic cu pereţi reci. Potenţă nu neapărat financiară... Totodată, trebuie găsită şi varianta cea mai bună pentru ornare şi servire, căci după ce sunt bine gătite în puşcării, materiile prime devin experte în istorie, turism, religie şi aşa mai departe.
Reţeta este una străveche, doar că ingredientele nu mai sunt la fel de naturale ca pe vremuri, astfel că avem de-a face cu tot felul de înlocuitori ieftini şi artificiali. Celor care pot ingurgita preparatul fără să îl regurgiteze le doresc poftă bună. Celorlalţi le doresc... să se gândească la faptul că este perioada sărbătorilor pascale şi că trebuie să fim mai buni, mai îngăduitori, mai iertători, mai... bleah!!!
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii