Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stima-ti cititori

ro

15 Dec, 2003 00:00 790 Marime text
Am cunoscut recent un domn deosebit sufleteste dar simplu si modest, saten, cu ochi caprui, zodia Taur, simpatic, suplu, tandru, onest, cu bun simt, prezentabil, neviciat, optimist dar foarte singur, trist si nefericit deoarece, in ciuda calitatilor sale, nu avea nici o partenera de viata, nici o companie placuta, nici o slujba, nici o locuinta, nici o speranta. Am avut, pentru o clipa, senzatia ca l-am mai intalnit. Trecusem de-atatea ori pe langa el fara sa ma opresc, fara sa-l ascult, fara sa-i observ calitatile sufletesti. Si, deodata, mi-a iesit el in fata. N-a stiut ce sa-mi spuna, n-am stiut ce sa-i spun. Dar avea in mana o jalba pe care mi-a-ntins-o. Apoi a plecat, fara nici un cuvant. Era o coala mare, ingalbenita, pe care-au fost trase cu creionul randuri subtiri, peste care s-au asternut randurile scrise cu pixul, cu litere de tipar ingrijite, marunte. Dupa ce le-am citit, n-am stiut ce sa fac, ce sa spun. Puteam sa rad, puteam sa si plang. Ca asa-i cu romanul, nu stii cand sa razi, cand sa plangi. Apoi mi-am dat seama ca nu trebuia sa mai spun nimic. Ca asta-i boala ziaristului: se crede destept, comenteaza. Filtreaza, analizeaza, hiperbolizeaza. Poate ca a sosit timpul sa ma vindec. Sa nu comentez nimic. Sa transmit mai departe informatia pura, curata, asa cum ajunge la mine. Fie ca vine de la omul politic, complex si perplex, fie ca-i de la omul simplu, optimist dar nefericit si trist - ca cel pe care l-am intalnit. Asa ca transcriu, pur si simplu:

Stimata redactie

Am convingerea ca prin aceste anunturii voi scapa de necazurii (probleme) de aceea va rog foarte mult si frumos sa da-ti anunturiile asa cum le-am formulat si in mai multe zile, pentru a avea sanse mai mari sa scap de necazurii (probleme) de multi anii. Am apelat si publicat anunturiile mele in mai multe ziare si reviste cu anunturii gratuite dar nu am reusit sa scap de situatia mea, (problemele), nici macar intr-un fel pina acum dar sper din tot sufletul cu ajutorul si prin intermediul dumneavoastra voi sunte-ti ultima (unica) mea speranta sa scap de situatia in care ma aflu de multii anii. Cand scap de aceasta situatie in care ma aflu, va anunt la redac-tie sau prin telefon public, pentru a nu mai da anunturile mele. Cu deosebita stima si respect, Olaru Nicolae.

Anunt matrimonial

Tinar deosebit sufleteste dar simplu si modest, 36/1,70/65, saten, cu ochi caprui, zodia Taur, simpatic, suplu, tandru, onest, cu bun simt, prezentabil, neviciat, optimist si fara casatorii anterioare dar foarte singur, timid, trist si nefericit deoarece nu am o prietena. Consider ca aspectul fizic, nivelul studiilor si situatia materiala nu sunt criteri de apreciere a unei persoane. Nu vorbesc mult, prefer sa ascult, sa-mi petrec timpul cu ceea care imi place. Nu mar supara sa fie vorbareata dar din discutiile cu ea sa reiasa ca intotdeauna are ceva interesant de spus. (...) Caut si doresc din suflet o partenera de viata, care sa-ma inteleaga, accepte, aprecieze, placa si iubeasca pentru ceea ce sunt eu (calitatile mele sufletesti) si nu pentru banii sau avere, cu care sa impart necazuriile (greutatiile) bucuriile si tot ce ne rezerva viata, sincera, tandra, romantica, draguta, sufletista, cu initiativa, sociabila, generoasa, gospodina, nematerialista, fara vicii si obligatii din Bucuresti sau strainatate (cunoscatoare si a limbi romane), dornica de o relatie de prietenie de lunga durata (...) eventual casatorie.

Anunt pentru companie placuta

Domn deosebit sufleteste de 36 de ani, simpatic, suplu, tandru, onest, optimist (...) dar foarte singur, timid, trist si nefericit deoarece nu am o prietena. Doresc sa ofer companie placuta unei doamne sau domnisoare, sufletista, generoasa (...) eventual convietuire.

Anunt pentru gazda

Domn 36 de ani, serios si de incredere, caut gazda (camera) in Bucuresti, contra ajutor diverse servicii, eventual ramanere in spatiu. Rog oferta serioasa si contactare. (O.N.)

Anunt pentru serviciu

Tanar 36 de ani, serios, solicit serviciu cu calificare la locul de munca, eventual asigurare cazare sau masa rog oferta serioasa si mesaj cu nr. de tel (fara mobil) sau adresa pentru contactare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii