Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 migranți ascunși într-o autoutilitară în Timiș. Un șofer fără permis i-ar fi transportat pentru 700 euro

ro

27 Apr, 2022 15:42 1178 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ Poliția de Frontieră
  • Un bărbat fără permis a condus o autoutilitară în care se aflau 12 migranți care ar fi pătruns ilegal pe teritoriul României.

în data de 22 aprilie 2022, în jurul orelor 12:30, în scopul obținerii sumei de aproximativ 700 euro, inculpatul N.L.-M. ar fi preluat cu o autoutilitară, dinapropierea localității Lățunaș, județul Timiș, 12 migranți care ar fi pătruns ilegal pe teritoriul României, pe care i-ar fi transportat înspre municipiul Timișoara, conducând autoutilitara fără a poseda permis de conducere.

Față de inculpat, organele de cercetare penală din cadrul I.T.P.F. Timișoara – Sectorul Poliţiei de Frontieră Moravițaau luat măsura preventivă a reținerii, iar prin ordonanța procurorului din data de 22 aprilie 2022, față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii