Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

13 cu ghinion

ro

15 Sep, 2009 03:04 1357 Marime text

Superstiţia zilei de 13 şi-a dovedit autenticitatea în cazul unui tânăr şofer constănţean. Posesor al unui autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat CT 13 SER, conducătorul auto a fost protagonistul unui accident de circulaţie petrecut duminică, 13 septembrie, în jurul orei 13.00.

Potrivit poliţiştilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, Ionuţ Şerban, în vârstă de 20 de ani, a trecut pe roşu în intersecţia străzii Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia şi s-a ciocnit lateral cu un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat CT 07 TOP, condus regulamentar de Cornel Constantin Buzoianu, în vârstă de 59 de ani, din Constanţa. În urma impactului, cel de-al doilea conducător auto a fost rănit uşor. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, unde medicii l-au diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal şi un traumatism la genunchiul drept. Tânărul, în schimb, a scăpat teafăr, dar s-a ales cu un dosar penal şi a rămas fără permis.

Ziua de 13 le-a adus ghinion şi altor cinci şoferi constănţeni, surprinşi în trafic fie fără permis, fie sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele lui Lucian Slăvescu, în vârstă de 28 de ani, din Medgidia, şi a lui Liviu Pitorac, în vârstă de 20 de ani, din Ciocârlia, pentru conducere fără permis. Ioan Todoran, în vârstă de 55 de ani, din Constanţa, şi Adrian Roşu, în vârstă de 22 de ani, din Poarta Albă, sunt cercetaţi penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice după ce s-au urcat la volan cu o alcoolemie de 0,48, respectiv 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La fel a păţit şi Constantin Tudorache, în vârstă de 55 de ani, din Eforie Sud, întrucât a condus un autoturism cu o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii