Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de centre din județul Constanța, destinate persoanelor vârstnice, verificate ieri de autorități! Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

15 Jul, 2023 14:47 3937 Marime text
Foto: PixabayÎn urma Ordinului emis de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a fost dispusă organizarea de controale în centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități, dar și în centrele destinate copiilor, care funcționează pe raza județului Constanța.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța, în data de 14 iulie 2023 au fost verificate 20 de centre din județul Constanța (Constanța, Mihail Kogălniceanu, Ovidiu, Costinești), dintre care 12 publice și 8 private. 

În total în aceste centre sunt cazați 326 de beneficiari. 

Au fost aplicate 17 amenzi, în valoare de 171.800 de lei și au fost aplicate 38 de avertismente. 

„Sancțiunile au fost aplicate pentru funcționare fără autorizație de securitate la incendiu, mobilier deteriorat, lipsa produselor biocide sau manipulare necorespunzătoare a alimentelor.

Facem precizarea că numărul total al centrelor din raportarea de astăzi cuprinde și obiective deja controlate în zilele anterioare, ca urmare a unor acțiuni realizate de IPJ Constanța, pe linia verificării respectării prevederilor Legii 333/2003 (privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor)“ - au mai precizat reprezentanții Prefecturii Constanța.

Citește și: 

Percheziții!Cămine de bătrâni fără autorizație în Eforie Nord! Informații de ultim moment de la IPJ Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii