Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

37.000 de euro furati din Cumpana, scosi din banca de teama recesiunii

ro

05 Jan, 2009 02:39 1324 Marime text
Ion Cîrjilă, bărbatul din Cumpăna care a fost jefuit de o sumă impresionantă de bani în noaptea de Revelion, se pare că scosese recent banii din bancă, de teama crizei economice care a început să afecteze şi România.

Cel puţin, aceasta se pare că este declaraţia pe care a dat-o poliţiştilor, care l-au întrebat, aşa cum era firesc, de ce ţinea în casă o sumă atât de mare de bani. Reamintim că bărbatului i s-au furat, în noaptea de Anul Nou, 95.600 de lei şi 13.000 de euro. Ion Cîrjilă, în vârstă de 40 de ani, este cunoscut în localitate. Deţine, se pare, un magazin alimentar şi este unul dintre asociaţii firmei SC Beilic International SRL, un service auto pe care îl are împreună cu fratele său, Gigi Cîrjilă. Firma a fost înfiinţată în anul 2003, este situată pe strada Morii nr 67 şi are un capital de 200 de lei. Cei doi fraţi posedă, fiecare, 50% din beneficii şi pierderi şi au şi calitatea de administratori. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma se ocupă cu întreţinerea şi repararea autovehiculelor.
În anul 2005, societatea a înregistrat un profit brut de 1.191 de lei şi o cifră de afaceri de 10.256 de lei, pentru ca, un an mai târziu, profitul brut să ajungă la 3.202 lei, iar cifra de afaceri, la 42.951 de lei. Prin urmare, se poate spune că fraţilor Cîrjilă le-a mers bine în afaceri. Ion Cîrjilă a fost jefuit în noaptea de Revelion, în timp ce se afla la petrecerea organizată la Casa de Cultură din localitate. Ştiind că proprietarul nu era acasă, hoţii, Ionel Pall, de 22 de ani, şi Cornel Iordache, de 21 de ani, ambii din Constanţa, au forţat uşa de termopan, au intrat în imobil, au luat banii şi au fugit.
S-au urcat într-un taxi şi au plecat în ţară, ca să-i cheltuiască. Spre ghinionul lor, taximetristul şi-a dat seama că cei doi comiseseră o infracţiune şi, odată ajunşi în localitatea Aiud din judeţul Bacău, i-a dat pe mâna poliţiştilor. Ionel Pall şi Cornel Iordache au fost escortaţi la Constanţa, unde magistraţii au emis, pe numele lor, mandate de arestare preventivă pentru 15 zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii