Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

500 de litri de produs petrolier confiscat la Cernavodă

ro

05 Nov, 2013 00:00 1011 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit doi cetăţeni români care transportau, cu o ambarcaţiune, 500 de litri de lichid cu miros specific de motorină, fără documente justificative.
Verificările au stabilit că persoana în cauză nu deţine documente legale pentru a conduce ambarcaţiunea
.

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă, aflaţi în misiune pe malul drept al Dunării, au oprit pentru control o ambarcaţiune cu motor la bordul căreia se afla o persoană de sex masculin.
În urma controlului, au fost identificate 25 de bidoane din plastic care conţineau un lichid cu miros specific de motorină şi pentru care nu au putut fi prezentate documente legale.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa, a declarat că a găsit abandonate respectivele bidoane, care conţineau 500 de litri de lichid cu miros specific de produs petrolier.
Verificările au mai stabilit că respectivul bărbat nu deţine certificat de conducere a respectivei ambarcaţiuni, faptă ce pune în pericol navigaţia pe Dunăre.
Pentru continuarea cercetărilor, a fost ridicată cantitatea de 500 de litri de produs petrolier, ambarcaţiunea, motorul şi rezervorul acesteia,
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere a unei ambarcaţiuni fără a deţine certificat internaţional de conducător ambarcaţiune de agrement”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 2, alin. din Legea 191/2003 şi „însuşirea bunului găsit”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii