Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A căzut de la înălţime

ro

08 Jun, 2013 00:00 1400 Marime text
La data de 6 iunie, cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 3 Constanţa au reuşit identificarea persoanei căzute de la înălţime ca fiind un tânăr de 27 de ani, din Constanţa. În urma cercetărilor a reieşit că persoana în cauză a pătruns în incinta şantierului cu intenţia de a-şi căuta un loc de muncă.

Reamintim că, la data de 6 iunie, ora 9.00, poliţiştii Secţiei 3 Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost lovită accidental de o bară metalică în timp ce urca la un nivel superior al clădirii aflate în construcţie, cu ajutorul unui lift electric, impactul provocându-i căderea la sol.

Tânărul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale de specialitate, ulterior decedând.
Cadavrul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor care au provocat decesul.

Poliţiştii desfăşoară activităţi de investigare, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii