Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE- A fost activat Planul Roșu de Intervenție Accident feroviar în Teleorman. Două vagoane au deraiat!

ro

11 Jun, 2024 17:48 1228 Marime text
Imagine cu rol .ilustrativ



UPDATE 1: Potrivit ISU Teleorman, pentru preluarea pasagerilor din tren se suplimentează forțele cu 3 microbuze de 16 locuri (2 din cadrul ISU OT, 1 din cadrul ISU AG) .

UPDATE 2:  Pentru transportul pasagerilor, forțele de la fața locului au fost suplimentate cu alte două microbuze de la ISU Teleorman

UPDATE 3: Conform unui comunicat al IGSU,  două femei au suferit atac de panică, care ulterior au refuzat transportul  la spital.

De asemenea, o femeie, conștientă și cooperantă, cu dureri la spate, a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la UPU Alexandria de către un echipaj SMURD.

UPDATE 4:  Trenul 9006 - REGIO, cu trei garnituri, a ajuns la fața locului pentru preluarea pasagerilor. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat


În Teleorman, în localitatea Drăgăneşti de Vede, a avut loc, marți după-amiază, un accident feroviar produs pe ruta Craiova-București, 2 vagoane din 3 ale trenului IR 1596 au deraiat. Potrivit informațiilor preliminare, vagoanele nu sunt răsturnate.

Având în vedere numărul mare de pasageri, la nivelul județului Teleorman a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
La fața locului au fost alocate o mașină de stingere, un echipaj de descarcerare, 9 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe SAJ.
 
Misiunea este în dinamică.
 
 
 
Citește și
 Județul ConstanțaȘofer beat și sub influența substanțelor interzise, implicat într-un accident rutier la Corbu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii