Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost identificat Costel Profanatorul, din Cernavoda (video)

ro

26 Sep, 2009 03:05 2234 Marime text

Ancheta demarată de poliţiştii constănţeni în scandalosul caz din Cimitirul Ortodox Cernavodă a ajuns la finalitate, iar oamenii legii au putut atribui chipurilor de pe sinistra filmare o identitate. Profanatorii vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru trei capete de acuzare.

Poliţiştii din Cernavodă i-au identificat pe cei trei în persoanele lui Romeo Nistor, în vârstă de 29 de ani - cel care a filmat scenele scandaloase, şi Domnel Sulică şi Bostan Alexandru, fiecare în vârstă de 18 ani, protagoniştii actelor şocante de profanare. Cercetările au scos la iveală faptul că, în vara anului 2007, tinerii au fost angajaţi să execute lucrări de construcţii în Cimitirul Ortodox din Cernavodă, de unde le-a venit sinistra idee. Cei trei au pus în scenă un spectacol morbid de profanare a mai multor morminte. De la demontarea crucilor şi gesturi obscene în dreptul mormintelor şi până la mimarea, fără pic de respect, a unui act sexual, tolăniţi pe unul dintre cavouri, indivizii şi-au pus în practică cele mai bolnave fantezii. Batjocura a durat minute în şir, timp în care s-au dat în stambă într-un stil dezgustător. Ulterior, cei trei tineri fără scrupule, au postat cu tupeu filmul profanării pe site-urile de internet, fără să se gândească măcar la repercusiuni, dacă nu la respect şi bunele moravuri. Deşi imaginaţia bolnavă şi-au exprimat-o din plin în film, nu au făcut nicio conexiune şi au apărut cu chipurile descoperite, oferind, involuntar, indicii importante poliţiştilor care au pornit pe urmele lor. Oamenii legii au reuşit să-i identifice, iar tinerii vor trebui să îşi asume răspunderea gesturilor scandaloase. Pe numele lor au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru profanare de morminte, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Anchetatorii spun că, până acum, nu au înregistrat nicio plângere penală din partea rudelor sau apropiaţilor morţilor profanaţi de cei trei indivizi, însă, în momentul în care vor apărea, le vor da curs, iar tinerii vor trebui să le dea şi acestora socoteală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Madalin - Cernavoda 02 Oct, 2009 21:20 Am auzit ca iar fi arestat dar nu sant sigur oricum vor scapa ai dreptate domnule Costel
  • Costel din Cernavoda 02 Oct, 2009 19:22 acesti tineri nu au minte dar totusi autoritatile trebuie sa isi faca datoria si legea sa ii pedepseasca aspru - este de neconceput asa ceva ,pacat ca si la Cernavoda se intampla asa ceva dar legea din Romania va fi blanda cu acestia ca ne-am invatat ca infractorii sa ramana in libertate .
  • vio 29 Sep, 2009 21:21 de ce le-a trebuit DOI ANI?