Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu cinci victime

ro

10 Oct, 2009 03:15 1816 Marime text

Cinci persoane au fost rănite, ieri dimineaţă, în urma unui accident de circulaţie produs pe drumul naţional DN3, în afara localităţii Murfatlar. Şoferul unei Dacii nu a acordat prioritate la ieşirea dintr-un PECO şi a intrat în coliziune cu un Opel. Deşi autoturismele implicate în impact au fost grav avariate, cele cinci victime au avut noroc şi au scăpat doar cu răni uşoare. O singură persoană a rămas internată.

Nu a dat prioritate la ieşire din PECO

Poliţiştii de la Rutieră spun că accidentul s-a produs în faţa benzinăriei Rompetrol, situată între localităţile Murfatlar şi Valu lui Traian. Vrând să iasă mai repede din PECO, şoferul Daciei CT 094770, Vasile Tupisca, de 51 de ani, din Murfatlar, a virat stânga fără să acorde prioritate şi a intrat într-un Opel Vectra CT094770, condus de Ialcin Asan, de 21 de ani, din Medgidia. Şoferul rula pe drumul naţional. În urma impactului, Opel-ul s-a transformat într-un morman de fiare, iar Dacia a fost avariată în partea frontală. Cinci persoane au fost rănite.

Cinci răniţi au ajuns spital

La locul accidentului au ajuns echipaje ale poliţiei Rutiere, precum şi un echipaj de la Descarcerare, însă intervenţia pompierilor nu a mai fost necesară. Şoferul, pasagerul din dreapta şi cei doi ocupanţi ai locurilor din spate din Opel au fost transportaţi, împreună cu conducătorul Daciei, cu ambulanţa, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Medicii spun că şoferul Daciei a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis, iar şoferul Opel-ului un traumatism toraco-abdominal, însă, din fericire, se află în afara oricărui pericol. Dorin Peniu, de 30 de ani, din Medgidia, a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal, Veronica Mircea, de 35 de ani, din Medgidia, cu o contuzie toracică şi Teo Izet, în vârstă de 36 de ani, din Medgidia, un traumatism cranio-cerebral acut închis şi traumatism forte la genunchiul drept. Ultima persoană este şi singura care a rămas internată pentru a putea primi îngrijiri de specialitate. Medicii le-au prescris celorlalţi patru tratament ambulatoriu.

Poliţiştii au deschis o anchetă

Poliţiştii de la Rutieră spun că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate auto, iar pe numele şoferului Daciei a fost întocmit un dosar penal. La faţa locului, ambii conducători auto au fost testaţi cu Drager, iar rezultatul a stabilit că niciunul dintre ei nu a consumat băuturi alcoolice. Oamenii legii continuă ancheta, pentru a elucida împrejurările în care a avut loc accidentul de circulaţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • accident cu 1000 morti 10 Oct, 2009 14:42 Andreea, fata, esti cam morbida, bagi numai titluri cu numarul victimelor...