Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident fatal în Galați. Motociclist de 30 de ani, decedat în urma coliziunii cu un autoturism

ro

27 Oct, 2024 20:35 449 Marime text
Mașină de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • ​În data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați.
     
În data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Din verificările efectuate, aceștia au stabilit că un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda a doua de circulație, din direcția străzii Henri Coandă, către strada Nae Leonard, în momentul în care ar fi schimbat direcția de deplasare, din banda a doua, în prima bandă de circulație, ar fi acroșat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda întâi, în același sens.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului și, din nefericire, conducătorul acesteia a decedat în scurt timp.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceasta a fost condusă la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul și luarea măsurilor legale, a încjeiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Amendă pentru un șofer care a parcat ilegal pe faleza din Mamaia, după apariția imaginilor în spațiul public
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii