Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Constanța Ambulanță SMURD implicată într-un eveniment rutier. Oficial de la IPJ Constanța! (VIDEO)

ro

23 Jun, 2024 12:53 2000 Marime text

Ieri, 22 iunie, în municipiul Constanța, la intersecția dintre bulevardele Tomis și Alexandru Lăpușneanu, s-a produs un accident rutier, în care ar fi fost implicată o autospecială SMURD. 

În urma accidentului rutier au fost răniți șoferul și doi pasageri din autoturismul care ar fi intrat în coliziune cu autospeciala SMURD, precum și un cadru medical ce făcea parte din echipajul acesteia.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.- transmite IPJ Constanța. 



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Constanța, la intersecția dintre bulevardele Tomis și Alexandru Lăpușneanu, s-a produs un accident rutier, în care ar fi fost implicată o autospecială SMURD.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între autospeciala care ar fi avut semnalele acustice și luminoase în funcțiune și un autoturism.

Ca urmare a impactului, acesta din urmă ar fi fost proiectat într-un alt autovehicul.

În urma accidentului rutier au fost răniți șoferul și doi pasageri din autoturismul care ar fi intrat în coliziune cu autospeciala SMURD, precum și un cadru medical ce făcea parte din echipajul acesteia.

Șoferul autoturismului menționat anterior nu a putu fi testat la fața locului cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, fiind transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. 

Ceilalți doi conducători auto au fost testați la fața locului, rezultatele fiind negative. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.




 


Citește și:

LIVE VIDEOAmbulanță SMURD implicată într-un accident rutier în zona Dacia din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii