Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Slatina Trei tinere rănite după ce au fost lovite de un autoturism condus de un șofer de 18 ani

ro

02 Nov, 2023 08:47 1338 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Accident rutier în Slatina! 

La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 22:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Crișan, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, transmite IPJ Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Caracal, ar fi accidentat trei pietoni, respectiv trei tinere, în vârstă de 16 ani, care s-ar fi aflat în traversarea regulamentară a străzii, ulterior ricoșând într-un buldoescavator care era oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.

În urma evenimentului rutier, cele trei tinere au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative, a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Citește și:

Accident mortal ConstanțaUPDATE. Un motociclist a murit în urma unui eveniment rutier pe autostrada A4 (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii