Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal în județul Olt Un tânăr a decedat în urma unei coliziuni între o motocicletă și o autoutilitară

ro

23 Oct, 2023 15:47 2490 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța La data de 23 octombrie 2023, în jurul orei 12:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia, transmite IPJ Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o motocicletă condusă de către un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Izbiceni, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Grojdibodu, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, conducătorul motocicletei a decedat, iar o tânără de 19 ani, din comuna Rusănești, județul Olt, pasageră pe motocicletă, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la o unitate spitalicească.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Trupul tânărului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Citește și:

Accident rutier azi, pe 172DO tânără șoferiță a intrat cu mașina în zidul unui imobil
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii