Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe autostrada A2 București-Constanța! Un copil a murit (FOTO+VIDEO)

ro

06 Oct, 2024 08:17 1759 Marime text
 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală și s-a răsturnat pe suprafața de rulare.

În urma accidentului, șoferul a suferit leziuni grave și a fost transportat la spital, iar un minor, în vârstă de 11 ani, a fost declarat. 
decedat.
 
Traficul rutier a fost oprit pe banda de decelerare către localitatea Lehliu-Gară, iar banda nr. 1  a fost parțial blocată pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat.

Circulația este estimată să revină la normal după ora 07:00.- transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Amintim că, s-a circulat în condiții de ceață densă pe autostrada A2 București – Constanța. Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 150 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 145 – 149, pe raza localității Fetești, județul Ialomița. De asemenea, pe tronsonul kilometric 36 – 42 al autostrăzii A2, între localitățile Fundulea și Sărulești, județul Călărași, au fost semnalate porțiuni cu ceață, vizibilitatea fiind redusă sub 300 de metri.

Ceață densă a fost semnalată și pe DN 2, pe raza localității, Afumați, județul Ilfov, vizbilitatea fiind redusă la 50 de metri.



Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  

Citește și:

Știri ConstanțaDouă persoane căzute de la etaj în zona Restaurantului Ares din Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii