Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier, cu 37 de persoane implicate, în Cernavodă, Constanța! A fost activat Planul roșu de intervenție (FOTO)

ro

16 Aug, 2024 16:25 3160 Marime text
Sursa foto: ISU Dobrogea




UPDATE 1: Conform ultimelor informații ale USU Dobrogea, 12 persoane conștiente cu traumatisme minore au fost transportate la spitalul Cernavodă(7 adulți și 5 copii). Cei 23 de pasageri din autocar își continuă deplasarea cu un alt autocar spre destinație.

UPDATE 2: În jurul orei 18.00, a fost dezactivat Planul roșu de intervenție.

Astăzi, în jurul orei 16.00, un incident a avut loc în Cernavodă, județul Constanța. Un  accident rutier s-a produs pe podul de la ecluza Cernavodă.
 

Salvatorii de la ISU Dobrogea au fost sesizați prin apel la 112 să intervină la un accident rutier intre un autocar și un microbuz, cu 37 persoane implicate.
 
La fața locului Intervine Detașamentul Cernavoda cu un ASAS, Descarcerarea, SMURD B2; Detașamentul Medgidia cu ATPVM și SMURD B2; Detașamentul Palas cu SMURD B2, SMURD C1 .

Potrivit ISU Dobrogea, la ora 16⁰⁰ a fost activat Planul Roșu de interventie. 

Din primele informații,  persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale, iar din microbuz toate cele 13 persoane (7copii și 6 adulti), sunt asistate medical,preluate si transportate la Spitalul Cernavodă cu traumatisme minore.


Precizările IPJ Constanța:

„La data de 16 august, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22C, în orașul Cernavodă, s-a produs un accident rutier între un microbuz și un autocar, care ar fi circulat în aceeași direcție.

Din primele informații rezultă ca în urma accidentului rutier ar fi fost rănite mai multe persoane.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.”, transmit polițiștii.


 

Citește și
Accident rutier la Medgidia! O mașină a intrat în peretele unei bucătării (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii