Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav la ieşire de pe A2 spre A4. Un tir s-a răsturnat şi a luat foc. Şoferul a ajuns la spital (galerie foto+video)

ro

01 Nov, 2019 04:22 6557 Marime text
 
În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, pompierii de la ISU Dobrogea Constanţa au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu.

Potrivit primelor informaţii este vorba despre un autocamion care trasporta pui congelați, probabil în urma unei manevre greşite a conducătorului auto, în trafic, s-a răsturnat la ieşire dinspre Autostrada A2 către A4.

În urma accidentului tirul a luat foc fiind nevoie de intervenţia pompierilor, la locul indicat de apelant fiind dirijate o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD.

Mihaela Tudor, purtătorul de cuvânt al DRDP Constanţa spune că „în cursul nopții, în Nodul rutier A2-A4, breteaua B, București-Ovidiu, a avut loc un accident în care a fost implicat un autotren”.
 

Aceasta a mai declarat că în condițiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat, a luat foc și a distrus parapetele pe o distanță de aproximativ 25 m, iar şoferul rănit a fost transportat cu ambulanța la spital”.

La fața locului sunt echipaje ale pompierilor care acționează pentru stingerea incendiului, ale poliției care face măsurători pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului, precum si ale Secției Autostrăzi a D.R.D.P. Constanța pentru curățarea părții carosabile.

Circulația rutieră se desfășoară pe banda 2.

Sursa foto: DRDP Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii