Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav! O femeie a murit și două persoane au ajuns la spital. Implicate două mașini, o autoutilitară și un autobuz al Companiei de Transport Public (GALERIE FOTO)

ro

10 Apr, 2023 08:38 2022 Marime text
foto: ISU Cluj
Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit azi, 10 aprilie, la un grav accident rutier petrecut în comuna Florești. În accident au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și parțial un autobuz al Companiei de Transport Public.

Într-unul dintre autoturisme se aflau încarcerate două femei de aproximativ 50 de ani, astfel că pompierii au desfășurat imediat operațiunile de descarcerare.transmite ISU Cluj. 

În cazul uneia dintre acestea s-au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate medicii au constatat decesul victimei. Cealaltă femeie a fost transportată la spital.

Ulterior a fost transportat la spital și un bărbat de aproximativ 45 de ani. Referitor la pasagerii din autobuz, niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale., mai transmite sursa citată. 

La misiune a luat parte echipajul de la Punctul de Lucru Florești cu o autospecială și o ambulanță SMURD. De asemenea, am intervenit cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și o ambulanță SMURD de la Garda Gilău.

 foto: ISU Cluj 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii