Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Bihor. Un copil de doar zece luni a murit în urma impactului (FOTO)

ro

27 Jun, 2024 15:34 724 Marime text
Pompierii militari bihoreni intervin pentru salvarea victimelor unui grav accident rutier, produs azi, 27 iunie 2024, între o autobasculantă încărcată cu nisip și un autoturism, pe DN 19E, în localitatea bihoreană Poclușa de Barcău.

La ora 14.28, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între o autobasculantă încărcată cu nisip și un autoturism în care se aflau 4 adulți și un copil de 10 luni.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și paramedicii subunității.

Pasagerii autoturismelor s-au autoevacuat, însă, din nefericire, copilul se află în stop cardio-respirator, în prezent aplicându-i-se manevre de resuscitare. 

Misiunea este în dinamică


UPDATE 1 

La fața locului s-au deplasat și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Bihor, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

UPDATE  2

Din nefericire, a fost declarat decesul copilului de 10 luni.

Doi adulți au fost transportați la spital, cu politraumatisme.




foto: ISU Bihor 



Citește și:

Accident rutier cu victimă în Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii