Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier în Constanța! O mașină cu numere de Tulcea s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

ro

27 Apr, 2024 10:43 2498 Marime text
Într-un accident rutier recent înregistrat în Constanța, o mașină s-a răsturnat pe strada Ștefaniță Vodă, în apropiere de intersecția cu Aurel Vlaicu. Potrivit martorilor, un autovehicul cu numere de înmatriculare de Tulcea a fost implicat în incident.

Conform primelor informații, șoferul vehiculului a ieșit singur din mașină după ce aceasta s-a răsturnat. Cauza principală a accidentului pare să fie neacordarea de prioritate în sensul giratoriu. Din această cauză, și o a doua mașină a fost avariată. 

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  


UPDATE 1

Evenimentul s-a soldat cu o victimă conștientă, bărbat, ce prezintă traumatism cranio-cerebral.

Acesta a fost transportat la spital, transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 
 

UPDATE 2 -Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția dintre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Ștefăniță Vodă, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 56 de ani, respectiv 64 de ani.

În urma accidentului rutier, unul dintre conducătorii auto a fost ușor rănit.

Șoferii au fost testați cu aparatele etilotest și cu cel din dotare, în vederea stasbiulirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



Citește și:

Accident rutier în Constanța! O mașină a intrat într-un stâlp (FOTO+VIDEO)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii