Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în localitatea Turcoaia, județul Tulcea. O femeie, rănită

ro

13 Mar, 2023 16:27 2035 Marime text
Astăzi, în jurul orei 12:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, în localitatea Turcoaia.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat de 51 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Radu Chioveanu, la intersecția cu strada 1 Decembrie, din localitatea Turcoaia, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier "Cedează trecerea" și ar fi pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 49 de ani, din localitate.

„În urma impactului a rezultat  rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 42 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, care a fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto posedă permis de conducere corespunzător și nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier“ - au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii