Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Tulcea. Mașina unui șofer de 73 de ani a părăsit partea carosabilă. Cum s-a produs evenimentul rutier

ro

31 Oct, 2022 15:44 1415 Marime text
Imagine de la un accident, foto: ZIUA de Constanța
La data de 29 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 222 N.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din localitatea Pardina, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Pardina către localitatea Ceatalchioi, județul Tulcea, ar fi părăsit partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice., transmite IPJ Tulcea. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, în continuare efectuându-se verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului rutier., a mai transmis sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii