Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier între localitățile Somova și Mineri din județul Tulcea. Unul dintre șoferi, băut

ro

17 Oct, 2024 09:50 193 Marime text
 
Accident rutier, Sursa foto: IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați miercuri, 16 octombrie 2024, cu privire la faptul că pe DN 22 E87 a avut loc un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că un bărbat de 48 de ani, ar fi condus un autoturism între localitățile Somova și Mineri din județul Tulcea, iar din cauza neasigurării la efectuarea manevrei de depășire ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa din direcția opusă.
Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a ambilor conducători auto, iar în cazul bărbatului de 48 de ani a rezultat o valoare de 0,89 mg/L alcool pur în aerul expirat, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto din primul autoturism, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii