Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier la Tulcea! Două persoane au ajuns la spital

ro

12 Jun, 2023 08:00 1251 Marime text



La data de 11 iunie 2023, în jurul orei 13:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.
 
În urma deplasării la fața locului, pe strada Calea Măcin, din localitatea Isaccea, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani și o motocicletă, condusă de către un bărbat în vârstă de 59 de ani., informează IPJ Tulcea. 

În urma impactului, conducătorul motocicletei și o pasageră au suferit leziuni,  aceștia fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto, cât și conducătorul moto, au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
 

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "vătămare corporală din culpă", urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier., a mai punctat sursa citată. 



Citește și: Carambol rutier în Costinești! 7 persoane implicate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii