Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DJ546. O șoferiță rănită și trei autoturisme implicate

ro

09 Sep, 2023 12:53 950 Marime text
foto cu rol ilustrativ  La data de 9 septembrie 2023, în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, între localitățile Brebeni și Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina, transmite IPJ Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autoturisme, respectiv un autoturism condus de o femeie de 40 de ani, din comuna Șerbănești, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



Citește și: 

UPDATE. Știri Constanța aziAccident rutier pe strada Poporului din Medgidia! O victimă, încarcerată (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii