Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident tragic în județul Neamț! Două persoane și-au pierdut viața în urma impactului dintre un autoturism și un TIR (FOTO)

ro

11 Oct, 2024 21:47 229 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU Neamț



Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 18:30, forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman au intervenit în comuna Gherăești, județul Neamț, la un accident rutier produs pe DN 2 -E 85. În accidentul rutier au fost implicate un autotren în care se afla doar conducătorul auto și un autoturism în care se aflau patru persoane.

Echipajele ajunse la locul evenimentului, au identificat 4 victime: una a fost găsită în afara autoturismului, iar alte trei erau încarcerate.
După ce au fost descarcerate, victimele au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Una dintre victimele descarcerate era în stare gravă

Persoana care se afla pe carosabil, o fată de aproximativ 15 ani, a fost preluată de echipajul SMURD TIM în stare foarte gravă și transportată la CPU Roman.
 
O femeie de aproximativ 55 de ani, pasageră în autoturism, după ce a fost descarcerată de pompieri, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la CPU Roman, de asemenea în stare gravă.

Șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 63 de ani, după ce a fost descarcerat din autoturism a fost predat unui echipaj SAJ.  Ulterior acesta a intrat în stop cardio-respirator și, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Fata de aproximativ 15 ani, pasageră în autoturism a fost preluată în stare de inconștiență de un echipaj SAJ. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar nici aceasta nu a răspuns acestora, fiind declarat decesul minorei.
 
La această misiune au intervenit și forțe și mijloace mijloace intervenție de la Stația de Pompieri Pașcani și  SAJ Iași (substația Mircești).
De asemenea s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
 
 
Citește și
Știri ConstanțaAccident rutier pe drumul județean dintre localitățile Tuzla și Costinești!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii