Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentul cu cinci morţi din județul Suceava, provocat de un șofer ucrainean care adormise la volan

ro

01 Jul, 2024 13:04 284 Marime text

Sursa foto: ISU Suceava


 
  • Accidentul cu cinci morţi înregistrat, luni dimineaţă, pe raza localităţii Cumpărătura din judeţul Suceava a fost provocat de un şoferul unei autocisterne care a adormit la volan, potrivit concluziilor prezentate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Ionuţ Epureanu.

Potrivit acestuia, bărbatul de 40 de ani, care este cetăţean ucrainean, se deplasa dinspre municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura, transportând material de construcţie de tip ciment. Acesta a adormit la volan, iar autocisterna a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul în care se aflau cele cinci victim, conform Agerpres.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 36 de ani, care conducea regulamentar, dar şi ceilalţi patru pasageri din maşină, printre care şi doi copii, unul de opt, iar celălalt de zece ani, aflaţi alături de părinţii lor, au rămas încarceraţi, decedând la scurt timp la faţa locului.

Bărbatul care a produs accidentul a suferit leziuni uşoare fiind preluat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acesta este cercetat penal pentru ucidere din culpă.
 
Citește și
Accident rutier grav în județul Suceava. Trei adulți și doi minori au decedat (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii