Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune comună pentru siguranța traficului a polițiștilor din județele Constanța și Tulcea

ro

20 Jul, 2024 16:35 179 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța și ai formațiunilor rutiere, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier în siguranță, prin depistarea și luarea măsurilor legale față de conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză.
 
Acțiunea s-a desfășurat pe principalele artere de circulație din județele Constanța și Tulcea, unde au fost amplasate radare.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale, 86 dintre acestea fiind aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, potrivit IPJ Constanța.
 
Valoarea sancțiunilor contravenționale este de peste 48.000 de lei.
 
Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 25 de  șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.
 

„De asemenea, a fost oprit din a circula pe drumurile publice un autovehicul care nu prezenta siguranță în trafic. Astfel, certificatul de înmatriculare al acestui vehicul a fost retras până la remedierea problemelor constatate.”, precizează polițiștii rutieri constănțeni.
 


Citește și
 Știri ConstanțaDosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii