Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea IPJ Constanța pentru verificarea lucrărilor executate în zona drumului public. S-au dat amenzi de 165.000 de lei

ro

16 Jul, 2024 12:47 164 Marime text





 
  • La data de 15 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru verificarea modului de respectare a dispozițiilor legale privind executarea lucrărilor în zona drumului public.
 
Astfel, au fost verificate 14 lucrări, în cazul a 10 dintre acestea fiind aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 165.000 de lei, potrivit IPJ Constanța.
 
Constatări
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că executantul lucrărilor de pe strada Dezrobirii a efectuat lucrări pe carosabil fără avizul poliției rutiere.
 
Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu suma de 16.500 de lei.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că executantul lucrărilor de pe bulevardul Aurel Vlaicu a efectuat lucrări pe carosabil fără a respecta termenii și condțiile din avizul poliției rutiere prin aceea că, după efectuarea lucrărilor, nu a readus carosabilul la starea inițială. 
 
Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu suma de 16.500 de lei.
 
 
 
Citește și
 
 UPDATE O femeie a fost agresată în Ovidiu, județul Constanța, cu un obiect tăietor – înțepător. Agresorul era chiar soțul ei
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii