Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

10 Jul, 2024 21:17 459 Marime text
La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune pentru combaterea comerțului ilegal pe plajă.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 17.000 de lei.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Poliție Locale Eforie.
 
La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.
 
La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea traficului și consumului de droguri.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei.
 
La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia respectării O.G. 19/2006, privind utilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 70.000 de lei.

Citește și: 

Șofer sub influența substanțelor interzise, implicat într-un eveniment rutier pe bulevardul Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii