Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate normala la Judecatoria Mangalia

ro

02 Sep, 2009 02:40 2555 Marime text

judecatorie.jpgMagistraţii de la Judecătoria Municipiului Mangalia şi-au desfăşurat, ieri, activitatea în mod obişnuit, după ce, pe timpul verii, procedura a fost una deosebită, fiind judecate numai cauzele speciale.

În prima zi de activitate normală, după vacanţă, judecătorii din Mangalia au susţinut şedinţele de civil şi penal ca într-o zi obişnuită de lucru: „S-au ţinut atât şedinţele cu cauze civile, cât şi cele de penal. De asemenea, hârtiile de la registratură s-au înregistrat în mod obişnuit. Este posibil ca în unele instanţe din ţară să fi încetat activitatea, dar la noi nu a fost cazul", ne-a declarat preşedintele Judecătoriei Mangalia, jud. Elena Brătescu.

Situaţia nu este nici pe departe „roz" în instanţa din localitate. La ora actuală, dosarele mangalioţilor, dar şi cele ale locuitorilor din Limanu, 23 August, Tuzla etc, sunt soluţionate de numai cinci judecători definitivi şi unul stagiar. Volumul de muncă este enorm, după cum ne-au spus aceştia. Zilnic, cei cinci judecători au de soluţionat circa 80 de dosare.

Începând de ieri, activitatea instituţiei se va derula normal, adică, alternativ, câte o săptămână, se vor judeca separat dosarele civile şi cele penale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii