Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescentă cu probleme de sănătate, agresată de iubitul mamei! Fata a rămas însărcinată

ro

09 Jul, 2024 12:53 515 Marime text
La data de 6 iulie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol.

Potrivit Poliției Capitalei, în fapt, la data menționață, Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, care este cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată.
 

„Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada când persoana vătămată era minoră, concubinul femeii, un bărbat, în vârstă de  47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, precum și de imposibilitatea de a-și exprima voința și ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.
 
În cursul zilei de 6 iulie 2024, bărbatul a fost depistat și condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.
 

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este un procedeu al procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - au transmis anchetatorii.

Citește și: 

Caz șocant în județul Tulcea! Fetiță de 13 ani, agresată sexual de unchiul ei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii