Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenti falsi Earnest Valentino (document)

ro

19 Dec, 2009 03:09 1652 Marime text

Singurul booking agent al sosiei lui Michael Jackson este managerul Rew Events, din Constanţa, însă, cel puţin în Timişoara, au apărut persoane care încearcă să înşele reprezentanţii cluburilor, cu diverse contracte fără acoperire.

Show-urile lui Earnest Valentino, sosia lui Michael Jackson, sunt la mare căutare în cluburile din România, mai ales după decesul starului. Şi cum acest lucru înseamnă şi destui bani, au apărut, potrivit reprezentanţilor Rew Events, şi agenţii falşi care încearcă să pună mâna pe un contract bun, ca mai apoi să dispară. Lucruri de acest gen deja s-au petrecut în Timişoara, chiar dacă singurul reprezentant legal este Claudiu Matei, managerul Rew Events. Pentru ca situaţia să se clarifice, acesta a obţinut şi o declaraţia de împuternicire a lui Earnest Valentino, care atestă o dată în plus faptul că managerul Claudiu Matei este singurul booking agent pentru România.

„Singurii care au de suferit de pe urma acestui tip de practici sunt fanii Michael Jackson, pe de o parte, şi posibilii investitori, pe de altă parte", au precizat reprezentanţii Rew Events.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii