Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresiuni și distrugere. Despre evenimentul pentru care au fost reținuți doi tineri

ro

23 Oct, 2023 17:32 851 Marime text
foto cu rol ilustrativ: DGPMB Reținuți de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere! 

Potrivit IPJ Buzău, în data de 22 octombrie a.c. polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni au reținut doi tineri de 24 și 29 de ani, ambii din Poșta Câlnău, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, în urma unor discuții contradictorii, persoana vătămată, un bărbat de 53 de ani, din Cernătești, ar fi fost agresată cu obiecte contondente de către bănuiți.

În timpul altercaţiei, aceștia i-ar fi distrus și telefonul mobil bărbatului.

Persoana vătămată a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale, a mai punctat sursa citată. 

Față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, urmând ca aceștia să fie prezentați astăzi unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.


Citește și:

Tinerii ortodocși misionari din Constanța își fac asociație


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii