Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alarmă aeriană în județul Tulcea! Mesaj RO-Alert din cauza războiului din Ucraina

ro

23 Aug, 2024 08:00 343 Marime text
Mesaj RO-Alert. Sursă foto: ISU Tulcea
 
  • În cursul nopții trecute, la ora 01:00, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru zona de Nord a județului Tulcea prin care populația a fost informată ca există posibilitatea căderii unor obiecte pe teritoriul național. 
     
În cursul nopții trecute, la ora 01:00, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru zona de Nord a județului Tulcea prin care populația a fost informată ca există posibilitatea căderii unor obiecte pe teritoriul național, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea. 

Acest mesaj a fost emis după ce structurile cu rol de apărare din cadrul MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul național. 

Alarma aeriană a încetat la ora 01:43, iar în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea nu au fost înregistrate apeluri la numărul unic de urgență 112. 

„Facem precizarea că aceste mesaje au rolul de informare a cetățenilor privind măsurile pe care le poate lua pentru siguranța lor”, a încheiat sursa citată.


Localitățile din județul Tulcea în care a fost emis mesajul ro-alert sunt: Jijila, Grindu, Văcăreni, Luncavița, Isaccea, Niculițel, Somova, Tulcea, Ceatalchioi, Nufăru, Frecăței, Hamcearca, Maliuc, Pardina, Chilia Veche, C A Rosetti, Sulina.

Citește și:
Județul Constanța: Obiectul suspect dintre Venus și Saturn ar fi fost găsit de un un angajat de pe plajă. Ce spune acesta? 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii